Skip to main content

FLW dodijelio certifikate najboljim studentima u 2022/2023. akademskoj godini

U petak, 23. februara 2024. godine, Pravni fakultet (FLW) Internacionalnog univerziteta u Sarajevu je organizovao svečanost kako bi odao počast svojim najboljim studentima za izuzetna akademske postignuća tokom prethodne akademske godine.

Uvodni govor održala je dekanesa Pravnog fakulteta, van. prof. dr. Ena Kazić-Çakar. Ona je prepoznala ogroman trud koji je doprinio uspjehu studenata te naglasila važnost da ne budu samo akademski uspješni, nego i dobri pojedinci koji se zalažu za principe pravde i poštenja u svojim nastojanjima. Dr. Kazić-Çakar je čestitala najbolje ocijenjenim studentima, izrazila zahvalnost profesorima i roditeljima te uručila certifikate onima koji su se našli na Počasnoj listi dekana. Nastavno osoblje Pravnog fakulteta također je bilo pozvano da podijeli svoje poruke povodom ovog događaja.

Nagrađeni su sljedeći studenti: Amela Tahirbegović, Salora Turkmanović, Lejla Softić, Armin Šetić, Ajlin Humkić, Selma Hota, Lamija Beširović, Selma Ferati, Oben Ceylan, Nađa Penava, Adna Smajić, Elif Demir, Armela Mehdin, Ajla Serdarević, Lejla Jakupović, Talha Sezer Taştan, Faruk Bašić, Burak Fenerci, Ajla Akšamija i Ilma Šahinović.

Nakon službene ceremonije, učesnici su pozvani na koktel prijem na Pravnom fakultetu kako bi proslavili uspjeh studenata.

Čestitke nagrađenim studentima, uz najbolje želje za njihov daljnji uspjeh u studijima i budućim poduhvatima!

Internacionalni univerzitet u Sarajevu - Najbolji privatni univerzitet u Bosni i Hercegovini

Featured Posts

Kontakt